Pc-afstelling

Norton 360 Online biedt volledige beveiliging voor uw pc, inclusief functionaliteit voor het afstellen van uw pc, waardoor de prestaties van uw pc worden verbeterd. Pc-afstelling handhaaft optimale werking van uw pc om topprestaties te leveren.

Norton 360 Online kan met behulp van verschillende technieken de optimale werking van uw pc handhaven, zoals via het optimaliseren van uw vaste schijf en het verwijderen van ongebruikte tijdelijke bestanden.

Pc-afstelling zoekt en verhelpt algemene computerproblemen, ruimt ongewenste cookies en bestanden op en defragmenteert de vaste schijf voor betere pc-prestaties.

Schijf- en bestandsfragmentatie

Schijven opruimen

Totale beveiliging

Info over Norton 360 Online

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6943873_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/10/2011