Maandelijks rapport weergeven

In het het maandelijkse rapport kunt u zien hoe u de afgelopen 30 dagen door Norton 360 Online bent beveiligd. Dit rapport bevat verschillende activiteiten die Norton 360 Online heeft uitgevoerd ter bescherming van uw computer.

Het maandelijkse rapport biedt informatie over de volgende activiteiten:

• Het totale aantal bedreigingen dat Norton 360 Online heeft gedetecteerd op uw computer.

• Het totale aantal phishingwebsites en geverifieerde websites dat u hebt bezocht.

• Het totale aantal bestanden waarvan u een back-up hebt gemaakt.

• Het totale aantal ongewenste en verouderde vermeldingen in het Windows-register die zijn verwijderd.

Als u liever niet wilt dat Norton 360 Online het maandelijkse rapport automatisch weergeeft, kunt u een van de volgende handelingen uitvoeren:

• Selecteer de optie Maandelijkse rapporten niet automatisch weergeven in het venster Maandelijks rapport van Norton.

• Schakel de optie Maandelijks rapport in het venster Beheerinstellingen uit.

Maandelijks rapport weergeven

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Taken.

2. Klik in het venster Taken op Maandelijks rapport weergeven.

3. Klik op Sluiten.

Maandelijks rapport

Info over Norton 360 Online

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6943864_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 07/11/2011