Reageren op beveiligingsstatusindicators

Wanneer uw systeem een bedreiging of risico aantreft, geeft het product de beveiligingsstatus boven aan het hoofdvenster weer. Wanneer een statusindicator een status weergeeft, kunt u de toepasselijke handeling uitvoeren om uw beveiligingsstatus te verbeteren. Uw beveiliging is gebaseerd op de programma's die op uw computer zijn geïnstalleerd. Als u uw beveiligingsstatus wilt verbeteren, moet u zorgen dat de geïnstalleerde programma's up-to-date zijn.

Wanneer de systeemstatus of de status van beveiligingscategorieën gemarkeerd zijn als In gevaar of Aandacht vereist, kunt u de beveiliginsbedreigingen direct vanuit het hoofdvenster oplossen.

Reageren op beveiligingsstatusindicators

1. Klik op Nu repareren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Volg de aanwijzingen op het scherm.

Status van Norton 360 Online

Het Norton 360 Online-hoofdvenster

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6943861_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/10/2011