Norton 360 Online-pictogram

Wanneer u Norton 360 Online installeert, verschijnt een pictogram in het systeemvak helemaal rechts in de taakbalk. Dit pictogram geeft de huidige beveiligingsstatus van uw computer aan. Wanneer Norton 360 Online actief problemen oplost, wordt een bewegend pictogram weergegeven. Hetzelfde gebeurt als er waarschuwingen of meldingen over dringende kwesties zijn.

Het Norton 360 Online-pictogram in het systeemvak kan er als volgt uitzien:

Pictogram met een groene badge waarop een vinkje staat

Hiermee wordt aangegeven dat uw computer optimaal is beveiligd.

Pictogram met een oranje badge waarop een uitroepteken staat

Hiermee wordt aangegeven dat er problemen zijn met de beveiliging van uw computer, die uw aandacht vereisen.

Pictogram met een rode badge waarop een kruis staat

Hiermee wordt aangegeven dat er dringende problemen zijn met de beveiliging van uw computer, die u onmiddellijk moet oplossen.

Halvemaanvormig pictogram

Hiermee wordt aangegeven dat de functie Stille modus is ingeschakeld.

Dit pictogram toont ook de huidige beveiligingsstatusbadge.

U kunt met de rechtermuisknop op het pictogram klikken om een snelmenu voor Norton 360 Online te bekijken. U kunt items uit het snelmenu kiezen om het Norton 360 Online-venster te openen, om problemen te verhelpen die door Norton 360 Online zijn gedetecteerd, of om meer hulp te krijgen.

Het Norton 360 Online-hoofdvenster

Reageren op beveiligingsstatusindicators

Details van beveiligingsfuncties weergeven

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6943858_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/10/2011