Norton-abonnement waarvoor de bestelling is geplaatst via bankoverschrijving, is niet ontvangen

Een bankoverschrijving of telegrafische overschrijving is een geaccepteerde betalingsmethode voor bepaalde Norton Online Store-sites in een beperkt aantal landen. Met deze betalingsmethode kunt u een order indienen, en vervolgens geld sturen naar Global Collect, de betalingsverwerker van Symantec.

Wanneer u uw order bij Norton Online Store indient, ontvangt u op het scherm en via e-mail instructies voor het uitvoeren van uw betaling. Nadat uw betaling is ontvangen en verwerkt, ontvangt u nog een e-mail met instructies over hoe u het aangeschafte product verkrijgt. Houd voor betalingen rekening met een verwerkingstijd van maximaal 2 weken.

Ik wil de status van mijn order controleren

• U kunt naar uw Norton-account gaan om uw orderstatus te controleren. Lees voor uitgebreide instructies Uw orderstatus bij Norton Online Store controleren.

Enkele veelvoorkomende orderstatussen voor bankoverschrijvingen en hun betekenis:

• Gesloten - Uw betaling is ontvangen en uw order is voltooid. U kunt uw product downloaden, uw abonnement is bijgewerkt of uw verlengingscode is geleverd.

• Gerestitueerd - Uw order is gerestitueerd.

Ik heb mijn betaling ingediend, maar nog geen bevestigingsmail ontvangen

• Met bankoverschrijvingen kan het na het indienen van de betaling maximaal 2 weken duren voordat de order is voltooid. Als u na twee weken nog steeds geen bevestigingsmail heeft ontvangen, kunt u naar uw Norton-account gaan om de status van uw order te controleren. Lees voor uitgebreide instructies Uw orderstatus bij Norton Online Store controleren.

Als uw order is gesloten, kunt u de benodigde ordergegevens downloaden of ophalen via uw Norton-account. Als het goed is, heeft u ook een bevestigingsmail ontvangen. Controleer uw mailbox en spammappen op een e-mail met de volgende gegevens:

• Verzonden vanaf: Norton Store [orders@mail.norton.com]

• Onderwerp: Bevestiging van je Norton-bestelling #NPXXXXXXX (uw ordernummer)

Als uw betaling meer dan twee weken geleden is uitgevoerd, neem dan contact op met Norton Support met uw bewijs van betaling.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v68388113_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android
Laatste wijziging: 25/04/2018