Uw orderstatus bij Norton Online Store controleren

De status van uw order bij Norton Online Store controleren

1. Meld u aan bij Norton om uw order te bekijken.

Selecteer Order bevestigen als u hierom wordt gevraagd. Raadpleeg voor meer informatie Ik zie het bericht 'Bevestig uw bestelling' wanneer ik me aanmeld bij mijn Norton Account.

2. Klik op een order om de details weer te geven. Veelvoorkomende orderstatussen en hun betekenis:

• Gesloten - Uw betaling is ontvangen en uw order is voltooid. U kunt uw product downloaden, uw abonnement is bijgewerkt of uw verlengingscode is geleverd.

• Gerestitueerd - Uw order is gerestitueerd.

• Geannuleerd - Uw order is geannuleerd en is niet op uw creditcard in rekening gebracht.

3. Is uw order niet zichtbaar in uw Norton-account, lees dan voor meer informatie over de verwerkingstijd van uw order Een product of abonnement bij Norton Online Store bestellen via internetbankieren of telegrafische overschrijving

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v68388070_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android
Laatste wijziging: 25/04/2018