Systeemvereisten voor Norton 360

Dit zijn de systeemvereisten voor de huidige versie van Norton 360. Als u een oudere versie heeft of niet weet welke versie u heeft, gaat u naar Norton Update Center.

Systeemvereisten

Voor installatie van Norton 360 moet uw systeem minimaal aan de volgende systeemvereisten voldoen.

Besturingssystemen

• Microsoft Windows® 10 (alle versies)

• Microsoft Windows® 10 in S-modus (32-bits of 64-bits of ARM32) versie 1803 en hoger.

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versies). Bepaalde beschermingsfuncties zijn niet beschikbaar bij het gebruik van browserapps op het startscherm van Windows 8.

• Microsoft Windows 7 (alle versies) met Service Pack 1 en later

Hardware

• Processor

• Voor Windows 10/8/7: 1 GHz

RAM

• Voor Windows 10: 2 GB (minimaal 512 MB RAM vereist voor Recovery Tool)

• Voor Windows 8/7: 1 GB (minimaal 512 MB RAM vereist voor Recovery Tool)

Beschikbare vasteschijfruimte

• 300 MB beschikbare vasteschijfruimte

Ondersteunde browsers

• Microsoft Internet Explorer® 8.0 of hoger (32 bits en 64 bits)1,2

• Mozilla Firefox® (32-bits en 64-bits)2

• Google Chrome™ (32 bits en 64 bits)2

• Microsoft Edge® 2

E-mailservices

Norton 360 biedt ondersteuning voor e-mailscans op alle e-mailservices die met POP3 en SMTP compatibel zijn.

Ondersteuning voor antispam

De volgende e-mailservice wordt ondersteund voor antispam:

• Microsoft Outlook 2003 en later

• 1 Sommige beveiligingsfuncties zijn niet beschikbaar in Microsoft Internet Explorer 10.0 of later.

2 Zoals beschikbaar gesteld door Symantec binnen uw serviceperiode.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v68086677
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, iOS, Android
Laatste wijziging: 21/06/2019