Norton wordt niet geïnstalleerd nadat downloadbeheer is gestart

Dit probleem doet zich voor wanneer u het nieuwe Norton-product op een bestaande versie van het Norton-product installeert. U lost dit probleem op door de bestaande versie van Norton te verwijderen en de aangeschafte versie te installeren.

Het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall uitvoeren

Verwijder Norton Family als u dit heeft geïnstalleerd, voordat u het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall uitvoert.

1. Download de tool Norton Remove and Reinstall.

Sla het bestand op het Windows-bureaublad op. In sommige browsers wordt het bestand automatisch opgeslagen naar een standaardlocatie.

2. U opent het venster Downloads in uw browser door op de toetsen Ctrl + J te drukken.

3. Dubbelklik op het pictogram van NRnR.

4. Lees de licentieovereenkomst en klik vervolgens op Ik ga akkoord.

5. Klik op Geavanceerde opties.

6. Klik op Enkel verwijderen.

7. Klik op Verwijderen.

8. Klik op Nu opnieuw opstarten.

Nadat de computer opnieuw is gestart, volgt u de instructies op het scherm om uw Norton-product opnieuw te installeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v67735351_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 01/09/2017