Norton-abonnement opzoeken in uw account

Als u uw Norton-product niet ziet wanneer u bij uw account bent aangemeld, kunt u bij de verkeerde account zijn aangemeld. Uw aankoop is mogelijk aan een andere account gekoppeld. Als het een nieuwe aankoop is die u nog niet heeft geregistreerd in een account, kunt u deze handmatig toevoegen.

Voer afhankelijk van uw situatie een van de volgende handelingen uit: