Fout: '5013,3'

Deze stappen zijn voor de huidige versie van Norton. Als u een oudere versie heeft of niet weet welke versie u heeft, gaat u naar Norton Update Center.

STAP 1

Download Norton Power Eraser en voer dit programma uit

1. Download Norton Power Eraser.

2. Klik op Opslaan.

Selecteer Bureaublad als locatie en klik vervolgens op Opslaan.

3. Dubbelklik op het bestand NPE.exe om Norton Power Eraser uit te voeren.

Wanneer een vraag wordt weergegeven in het venster Gebruikersaccountbeheer, klikt u op Ja of Doorgaan.

4. Lees de licentieovereenkomst en klik op Accepteren.

5. Klik in het venster Norton Power Eraser op het pictogram Scannen op risico's.

6. Norton Power Eraser voert standaard een rootkit-scan uit waarna het systeem opnieuw moet worden opgestart. Wanneer u wordt gevraagd de computer opnieuw te starten, klikt u op Opnieuw opstarten. Als u geen rootkit-scan wilt opnemen, gaat u naar Instellingen en schakelt u de optie Rootkit-scan opnemen (computer moet opnieuw worden opgestart) uit.

7. Wanneer de computer opnieuw is opgestart, wordt de scan automatisch gestart. Volg de instructies op het scherm.

STAP 2

Schakel Norton Product Tamper Protection in

1. Start Norton.

2. Klik op Instellingen.

3. Schakel onder Snelle besturingselementen de optie Norton Tamper Protection in.

4. Klik op Sluiten.

STAP 3

De service Base Filtering Engine inschakelen

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

services.msc

Wanneer een vraag wordt weergegeven in het venster Gebruikersaccountbeheer, klikt u op Ja of Doorgaan.

3. Zoek en dubbelklik op Base Filtering Engine onder de kolom Naam in het venster Services.

4. Controleer of Automatisch wordt vermeld bij Opstarttype.

Als Automatisch niet bij Opstarttype wordt vermeld, klikt u op Automatisch in de vervolgkeuzelijst.

5. Controleer of de status van de service Gestart is.

Als de status van de service niet Gestart is, klikt u op Starten.

6. Klik op OK.

7. Sluit het venster Services af.

8. Start de computer opnieuw op.

Als u de fout nog steeds krijgt of de Base Filtering Engine -service niet kunt vinden, gaat u naar stap 4.

STAP 4

Het herstelprogramma downloaden en uitvoeren

Het herstelprogramma is niet compatibel met Windows XP. Windows XP-gebruikers moeten contact opnemen met Norton Support.

1. Download het herstelprogramma.

Sla het bestand op het Windows-bureaublad op.

2. Dubbelklik op het bestand BaseFilterEngineFix.exe op uw bureaublad.

Door de tool te gebruiken, gaat u akkoord met de gebruiksovereenkomst.

3. Als u wordt gevraagd om .NET Framework 3.5 te installeren, klikt u op Deze functie downloaden en installeren.

4. Klik op Reparatie toepassen in het venster Base Filtering Engine-reparatie.

Het herstelprogramma repareert de toepasselijke Base Filter Engine-registersleutels.

5. Klik op Nu opnieuw opstarten.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v67301753_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 20/03/2018