Ik wil Norton Utilities downloaden op mijn computer

Norton Utilities downloaden

1. Meld u aan bij Norton.

2. Op de pagina Bestelgeschiedenis, naast Norton Utilities, klikt u op Bestelnummer om de bestelgegevens te bekijken.

3. Ga naar Orderdetails en kopieer de productsleutel.

4. Naast Norton Utilities klikt u op Downloaden.

5. U wordt omgeleid naar de pagina Downloadbeheer. Klik op de downloadlink om de download te starten.

Als u Norton Utilities niet kunt downloaden via Norton Management, kunt u het downloaden via de volgende link:

Norton Utilities

6. Dubbelklik op het bestand dat u heeft gedownload.

7. Volg de instructies op het scherm om uw product te installeren en start uw computer vervolgens opnieuw op.

8. Wanneer u wordt gevraagd Norton Utilities te activeren, typt u uw productsleutel en klikt u vervolgens op Activeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v67074455_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 07/08/2018