De factuur zoeken van uw aankoop in de Norton Online Store of het bedrag van de Automatische verlengingsservice van Norton

De bevestigingsmail over de automatische verlenging van Norton is de factuur voor uw aankoop. Controleer uw mailbox of spammap om de bevestigingsmail te vinden. Uw bevestigingsmail bevat de benodigde belastinggegevens en orderbedragen.

De factuur afdrukken of downloaden

1. Meld u aan bij Norton om uw factuur af te drukken of te downloaden.

2. Klik onder Ordergeschiedenis op het Ordernummer om de factuur te bekijken/af te drukken.

Als u hulp nodig heeft bij toegang tot uw account, leest u Overzicht van Norton-account.