Fout: '3048,1'

Deze stappen zijn voor de huidige versie van Norton. Als u een oudere versie heeft of niet weet welke versie u heeft, gaat u naar Norton Update Center.

LiveUpdate uitvoeren

1. Start Norton.

2. Klik in het hoofdvenster op Beveiliging en vervolgens op LiveUpdate.

3. Klik op OK wanneer Norton LiveUpdate is voltooid.

4. Voer LiveUpdate uit totdat het bericht 'Uw Norton-product heeft de recentste beveiligingsupdates' wordt weergegeven.

5. Sluit alle programma's af en start de computer opnieuw op.