Fout: (8921,254) 'Kan geen verbinding met de Norton LiveUpdate-server maken. Controleer uw internetverbinding'

Start uw computer opnieuw op en voer LiveUpdate uit om dit probleem op te lossen.

STAP 1

Start de computer opnieuw op

1. Sluit alle programma's af.

2. Start de computer opnieuw op.

STAP 2

LiveUpdate uitvoeren

1. Start Norton.

2. Klik in het hoofdvenster op Beveiliging en vervolgens op LiveUpdate.

3. Klik op OK wanneer Norton LiveUpdate is voltooid.

4. Voer LiveUpdate uit totdat het bericht 'Uw Norton-product heeft de recentste beveiligingsupdates' wordt weergegeven.

Het kan zijn dat u LiveUpdate tweemaal moet uitvoeren om de updates te installeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v66503702_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 15/09/2017