Uw Norton voor Mac-abonnement verlengen met een verlengingscode

Wanneer het abonnement voor uw Norton-product voor Mac (bijna) is verlopen, wordt hierover een waarschuwing weergegeven. Als u al een code voor abonnementsverlenging heeft, kunt u het abonnement verlengen met deze code. Als u geen verlengingscode heeft, kunt u naar de Norton Online Store gaan en het abonnement verlengen.

Volg de stappen in een van de volgende secties, afhankelijk van uw situatie:

Uw verlengingscode zoeken

Als u al een verlengingscode heeft, gaat u door naar stap 2. Waar uw verlengingscode zich bevindt, is afhankelijk van de aankoopwijze.

• Als u uw verlengingscode in een online winkel heeft gekocht, staat de code in uw bevestigingsmail. Als u de bevestigingsmail niet in uw Postvak IN kunt vinden, controleer dan uw map met ongewenste mail. Deze e-mailberichten worden soms onterecht als spam gemarkeerd door sommige spamfilters. Heeft u de verlengingscode gevonden, ga dan naar het gedeelte Ik heb een verlengingscode.

• Als u een verlengingscode zonder een Norton-product heeft gekocht, moet u eerst uitzoeken bij welk Norton-product de sleutel hoort. Deze informatie staat in de bevestigingsmail van uw abonnementsaankoop. Daarna downloadt u de proefversie en installeert u het product. Wilt u de verlengingscode gebruiken, ga dan naar het gedeelte Ik heb een verlengingscode.

• Als u het product in de Norton Online Store heeft gekocht, kunt u de verlengingscode ook vinden door u aan te melden bij uw account. Volg deze stappen om de verlengingscode via uw account te achterhalen.

1. Meld u aan bij Norton.

2. Zoek de aankoop van uw abonnementsverlenging en klik op het ordernummer.

3. Kopieer uw verlengingscode.

Ik heb een verlengingscode

1. Start uw Norton-product.

Als uw abonnement (bijna) is verlopen, wordt hierover een waarschuwing weergegeven.

2. Selecteer in het venster Abonnementswaarschuwing de optie Nu verlengen met code in het vervolgkeuzemenu.

3. Klik op OK.

4. Voer uw verlengingscode in en klik dan op Verlengen.

Het abonnement voor uw Norton-product is nu verlengd en de resterende abonnementsdagen worden weergegeven.

Uw productsleutel is een combinatie van letters en cijfers. De sleutel bevat geen speciale tekens.

Ik heb geen verlengingscode

1. Start uw Norton-product.

Als uw abonnement (bijna) is verlopen, wordt hierover een waarschuwing weergegeven.

2. Selecteer in het venster Abonnementswaarschuwing de optie Nu verlengen in het vervolgkeuzemenu.

3. Klik op OK.

Er wordt een Norton Online Store-pagina in uw browser geopend waarin de opties voor abonnementsverlenging voor uw Norton-product voor Mac worden geboden.

4. Volg de instructies op het scherm om de aanschaf van de abonnementsverlenging te voltooien.

Wanneer de aankooporder is voltooid, wordt het abonnement voor uw Norton-product verlengd en de resterende abonnementsdagen worden weergegeven.