Een extra Norton Anti-Theft-licentie toevoegen

Als u een extra Norton Anti-Theft-licentiesleutel heeft aangeschaft, kunt u die licentiesleutel gebruiken om uw apparaten met behulp van Norton Anti-Theft te beschermen.

Als u Norton Mobile Security gebruikt, is de optie Apparaat toevoegen niet beschikbaar, aangezien de Norton Mobile Security-licentie u alleen recht geeft om Norton Anti-Theft op uw Android-apparaat te installeren. Als u een Norton Anti-Theft-licentie voor pc wilt aanschaffen, Licentie voor Norton Anti-Theft aanschaffen

Een extra Norton Anti-Theft-licentie toevoegen

1. Open uw webbrowser en ga naar: https://antitheft.norton.com

2. Klik op de Norton Anti-Theft -pagina op Hier aanmelden.

3. Meld u op de verschenen pagina aan bij uw account met uw Norton-accountgegevens.

4. Klik op de Norton Anti-Theft -pagina op Apparaat toevoegen.

5. Klik op de pagina Norton Anti-Theft instellen op Norton Anti-Theft-licentie toevoegen.

6. Voer op de pagina Norton Anti-Theft-licentie toevoegen in het vakje Productsleutel de productsleutel in.

7. Klik op Verifiëren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v65914792_NAT_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/04/2013