Fout: (8921,248) 'Kan geen verbinding maken met de Norton LiveUpdate-server. Controleer uw internetverbinding'

Download de nieuwste virusdefinities met Intelligent Updater om dit probleem op te lossen.

STAP 1

Uw virusdefinities bijwerken met Intelligent Updater

1. Ga naar de downloadpagina Intelligent Updater.

2. Teneinde de juiste definitieset te kiezen, moet u de naam en versie van uw Norton-product en de versie van Windows weten.

3. Download de toepasselijke definitieset, afhankelijk van uw versie van Windows en Norton.

Norton-productversie

Windows 32-bits platform

Windows 64-bits platform

22.9 en later

bijv. 20170126-020-core3sdsg2v5i32.exe

bijv. 20170126-020-core3sdsg2v5i64.exe

22.7 en 22.8

bijv. 20170126-020- core3sdsv5i32.exe

bijv. 20170126-020- core3sdsv5i64.exe

22.6 en eerder

bijv. 20170126- 020- v5i32.exe

bijv. 20170126- 020- v5i64.exe

4. Sla het bestand op het Windows-bureaublad op.

5. Dubbelklik op het bureaublad op het bestand dat u heeft gedownload.

6. Klik in het venster Symantec Intelligent Updater op Ja om door te gaan.

7. Klik op OK wanneer Intelligent Updater de definities heeft bijgewerkt.

STAP 2

LiveUpdate uitvoeren

1. Start Norton.

2. Dubbelklik in het hoofdvenster op Beveiliging en vervolgens op LiveUpdate.

3. Klik op OK wanneer Norton LiveUpdate is voltooid.

4. Voer LiveUpdate uit totdat het bericht 'Uw Norton-product heeft de recentste beveiligingsupdates' wordt weergegeven.

5. Sluit alle programma's af en start de computer opnieuw op.

Ga naar stap 3 als het probleem zich blijft voordoen

STAP 3

Het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall downloaden en uitvoeren

Verwijder Norton Family als u dit heeft geïnstalleerd, voordat u het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall uitvoert.

1. Download de tool Norton Remove and Reinstall.

Sla het bestand op het Windows-bureaublad op. In sommige browsers wordt het bestand automatisch opgeslagen naar een standaardlocatie.

2. U opent het venster Downloads in uw browser door op de toetsen Ctrl + J te drukken.

3. Dubbelklik op het pictogram van NRnR.

4. Lees de licentieovereenkomst en klik vervolgens op Ik ga akkoord.

5. Klik op Verwijderen en opnieuw installeren.

De knop Verwijderen kan worden weergegeven als uw Norton-product van uw serviceprovider afkomstig is.

6. Klik op Doorgaan of Verwijderen.

7. Klik op Nu opnieuw opstarten.

Nadat de computer opnieuw is gestart, volgt u de instructies op het scherm om Norton opnieuw te installeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v65564388_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 12/11/2018