Fout: (8921,252) 'Kan geen verbinding maken met de Norton LiveUpdate-server...'

Als u wilt controleren of dit probleem wordt veroorzaakt door een bekend systeemprobleem of bekende storing, gaat u naar de pagina Status van Norton-services.

STAP 1

Start de computer opnieuw op

1. Sluit alle programma's af.

2. Start de computer opnieuw op.

STAP 2

LiveUpdate uitvoeren

1. Start Norton.

2. Dubbelklik in het hoofdvenster op Beveiliging en vervolgens op LiveUpdate.

3. Klik op OK wanneer Norton LiveUpdate is voltooid.

4. Voer LiveUpdate uit totdat het bericht 'Uw Norton-product heeft de recentste beveiligingsupdates' wordt weergegeven.

Ga naar stap 3 als het probleem blijft bestaan.

STAP 3

LiveUpdate configureren om de instellingen automatisch te detecteren

1. Start Norton.

2. Klik op Instellingen.

3. Klik in het venster Instellingen op Beheerinstellingen.

4. Klik onder Beheerinstellingen naast Proxy-instellingen voor netwerk op Configureren.

5. Schakel in het venster Proxy-instellingen voor netwerk onder Automatische configuratie de optie Instellingen automatisch detecteren in.

6. Klik op Toepassen en vervolgens op OK.

7. Klik op Sluiten.

8. Voer LiveUpdate opnieuw uit.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v65564250_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 09/11/2018