Fout: '3039,69639'

Download Norton Power Eraser en voer dit programma uit

1. Download Norton Power Eraser.

2. Klik op Opslaan.

3. Selecteer Bureaublad als locatie en klik vervolgens op Opslaan.

4. Dubbelklik op het bestand NPE.exe om Norton Power Eraser uit te voeren.

Wanneer een vraag wordt weergegeven in het venster Gebruikersaccountbeheer, klikt u op Ja of Doorgaan.

5. Lees de licentieovereenkomst en klik op Accepteren.

6. Klik in het venster Norton Power Eraser op het pictogram Scannen op risico's.

7. Norton Power Eraser voert standaard een rootkit-scan uit waarna het systeem opnieuw moet worden opgestart. Wanneer u wordt gevraagd de computer opnieuw te starten, klikt u op Opnieuw opstarten. Als u geen rootkit-scan wilt opnemen, gaat u naar Instellingen en schakelt u de optie Rootkit-scan opnemen (computer moet opnieuw worden opgestart) uit.

8. Wacht tot de scan is voltooid.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v65384769_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 29/08/2017