Verbindingsprobleem verhelpen waarbij u geen verbinding kunt maken, zelfs nadat u Norton heeft uitgeschakeld

U kunt dit probleem verhelpen door Norton te verwijderen en weer te installeren.

STAP 1

Norton verwijderen

1. Druk op Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

appwiz.cpl

3. Selecteer Norton in de lijst met momenteel geïnstalleerde programma's en klik vervolgens op Verwijderen of Installatie ongedaan maken.

4. Volg de instructies op het scherm.

5. Start de computer opnieuw op wanneer de verwijdering is voltooid.

6. Nadat u de computer opnieuw heeft opgestart, controleert u of u verbinding met internet kunt maken. Blijft het probleem zich voordoen, dan is het raadzaam contact op te nemen met uw serviceprovider om het probleem te melden.

STAP 2

Norton opnieuw installeren

Als u Norton heeft ontvangen van Comcast, leest u De recentste versie van Norton Security Suite downloaden en installeren. Heeft u Norton verkregen via een andere provider, lees dan Norton downloaden en installeren via een provider.

1. Meld u aan bij Norton.

2. Als u nog niet bij Norton bent aangemeld, wordt u gevraagd om u aan te melden. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor Norton in en klik op Aanmelden.

Heeft u nog geen account, dan klikt u op Account aanmaken en voltooit u het registratieproces.

3. Klik in het venster Norton instellen op Norton downloaden.

Als u een nieuw product wilt installeren dat niet is gekoppeld aan uw Norton-account, klikt u op Een nieuwe productsleutel invoeren.

Typ uw productsleutel en klik op >.

4. Klik op Akkoord en downloaden.

5. Voer afhankelijk van uw browser een van de volgende handelingen uit:

• Voor de browsers Internet Explorer of Microsoft Edge: klik op Uitvoeren.

• Voor Firefox of Safari: klik in de rechterbovenhoek van de browser op de downloadoptie om de gedownloade bestanden te zien, en dubbelklik op het bestand dat u heeft gedownload.

• Voor Chrome: dubbelklik in de linkeronderhoek op het bestand dat u heeft gedownload.

6. Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.

Volg de instructies op het scherm.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v65384211_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 01/06/2018