Back-upset verwijderen

Als bestanden niet langer nuttig zijn of als u weinig ruimte hebt op een back-uplocatie, kunt ze verwijderen uit uw back-upset. U kunt opslagruimte vrijmaken door de ongewenste bestanden te verwijderen.

Wanneer de bestanden waarvan een back-up is gemaakt, worden verwijderd, geeft Norton 360 Online de voortgang weer van de verwijdering van de bestanden uit de back-upset die u hebt geselecteerd.

De back-updetails van de bestanden in de verwijderde back-upset worden ook gewijzigd. Zo worden de pictogramoverlays en het tabblad Back-up in de bestandseigenschappen niet langer weergegeven.

Wanneer slechts één back-upset beschikbaar is, kunt u deze niet verwijderen.

U kunt een van de volgende opties selecteren:

Back-upset verwijderen

Hiermee kunt u de back-upset verwijderen.

Back-upset en -bestanden verwijderen

Hiermee kunt u de back-upset verwijderen en de bestanden die beschikbaar zijn in de back-upset.

Een back-upset verwijderen

Bestanden en mappen van een back-upset uitsluiten

Gemaakte back-ups van bestanden verwijderen

Oplossingen voor back-upproblemen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v65073051_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 21/10/2011