Fout: (8920,227) 'Norton LiveUpdate kan een update niet installeren'

Deze stappen zijn voor de huidige versie van Norton. Als u een oudere versie heeft of niet weet welke versie u heeft, gaat u naar Norton Update Center.

STAP 1

LiveUpdate uitvoeren

1. Start Norton.

2. Dubbelklik in het hoofdvenster op Beveiliging en vervolgens op LiveUpdate.

3. Klik op OK wanneer Norton LiveUpdate is voltooid.

4. Voer LiveUpdate uit totdat het bericht 'Uw Norton-product heeft de recentste beveiligingsupdates' wordt weergegeven.

5. Sluit alle programma's af en start de computer opnieuw op.

STAP 2

Proxy-instellingen voor LiveUpdate configureren

1. Start Norton.

2. Klik op Instellingen.

3. Klik in het venster Instellingen op Beheerinstellingen.

4. Klik onder Beheerinstellingen naast Proxy-instellingen voor netwerk op Configureren.

5. Selecteer in het venster Proxy-instellingen voor netwerk onder Proxy-instellingen de optie Een proxyserver gebruiken voor HTTP-verbindingen.

6. Voer het adres en de poort van de proxyserver in.

7. Als verificatie is vereist voor de proxyserver, selecteert u 'Ik heb rechten nodig om via mijn firewall of proxyserver een verbinding te maken', en voert u de gebruikersnaam en het wachtwoord in.

8. Klik op Toepassen en vervolgens op OK.

9. Klik op Sluiten.

10. Voer LiveUpdate opnieuw uit.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v65072996_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 09/11/2018