Fout: (8920,227) "Norton LiveUpdate kan een update niet installeren" wanneer ik LiveUpdate in mijn Norton-product uitvoer

Deze stappen zijn voor de huidige versie van de Norton-producten. Als u een oudere versie heeft of niet weet welke versie u heeft, gaat u naar Norton Update Center.

STAP 1

LiveUpdate uitvoeren

1. Start uw Norton-product.

2. Klik in het hoofdvenster op Beveiliging en vervolgens op LiveUpdate.

3. Klik op OK wanneer Norton LiveUpdate is voltooid.

4. Voer LiveUpdate uit totdat het bericht 'Uw Norton-product heeft de recentste beveiligingsupdates' wordt weergegeven.

5. Sluit alle programma's af en start de computer opnieuw op.

STAP 2

Proxy-instellingen voor LiveUpdate configureren

1. Start uw Norton-product.

2. Klik op Instellingen.

3. Klik op Beheerinstellingen onder Gedetailleerde instellingen.

4. Klik onder Beheerinstellingen naast Proxy-instellingen voor netwerk op Configureren.

5. Selecteer in het venster Proxy-instellingen voor netwerk onder Proxy-instellingen de optie Een proxyserver gebruiken voor HTTP-verbindingen.

6. Voer het adres en de poort van de proxyserver in.

7. Als verificatie is vereist voor de proxyserver, selecteert u Ik heb rechten nodig om via mijn firewall of proxyserver een verbinding te maken en voert u de gebruikersnaam en het wachtwoord in.

8. Klik op Toepassen en vervolgens op OK.

9. Klik op Sluiten.

10. Voer LiveUpdate opnieuw uit.