Probleem oplossen met filteren van Microsoft Outlook-spammail naar de Norton AntiSpam-map.

Schakel Norton AntiSpam Clientintegratie uit en weer in om dit probleem te verhelpen.

Deze stappen zijn voor de huidige versie van de Norton-producten. Als u een oudere versie heeft of niet weet welke versie u heeft, gaat u naar Norton Update Center.

STAP 1

AntiSpam Clientintegratie uitschakelen

1. Start uw Norton-product.

2. Klik op Instellingen.

3. Klik in het venster Instellingen op AntiSpam.

4. Klik op het tabblad Clientintegratie onder E-mailclients op de schuifregelaar naast Outlook om het uit te zetten.

5. Klik op Toepassen en dan op Sluiten.

6. Sluit alle programma's af en start de computer vervolgens opnieuw op.

STAP 2

AntiSpam Clientintegratie inschakelen

1. Start uw Norton-product.

2. Klik op Instellingen.

3. Klik in het venster Instellingen op AntiSpam.

4. Klik op het tabblad Clientintegratie onder E-mailclients op de schuifregelaar naast Outlook om het aan te zetten.

5. Klik op Toepassen en dan op Sluiten.

6. Sluit alle programma's af en start de computer vervolgens opnieuw op.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v65072832_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 11/06/2018