Slimme firewall uit- en inschakelen

De Slimme firewall controleert de communicatie tussen uw computer en de andere computers op internet. Daarnaast beveiligt de firewall uw computer tegen veelvoorkomende beveiligingsproblemen.

Als u de Slimme firewall moet uitschakelen, moet u dit tijdelijk doen, zodat de firewall automatisch weer wordt ingeschakeld. U kunt de Slimme firewall handmatig weer inschakelen voordat de opgegeven tijd is verstreken om optimale beveiliging van uw computer te garanderen.

Wanneer de Slimme firewall is uitgeschakeld, is uw computer niet tegen internetbedreigingen en beveiligingsrisico's beveiligd.

Slimme firewall uitschakelen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Firewall onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Zet in de rij Slimme firewall op het tabblad Algemene instellingen de Aan/Uit -schakelaar op de Uit -positie door deze naar rechts te schuiven.

4. Klik op Toepassen.

5. Selecteer in het venster Beveiligingsverzoek in de vervolgkeuzelijst voor duur hoelang de Slimme firewall uitgeschakeld moet blijven.

6. Klik op OK.

7. Klik op Sluiten.

Slimme firewall inschakelen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen onder Gedetailleerde instellingen op Firewall.

3. Zet in de rij Slimme firewall op het tabblad Algemene instellingen de Aan/Uit -schakelaar op de Aan -positie door deze naar links te schuiven.

4. Klik op Toepassen.

5. Klik op Sluiten.

Slimme firewall via Snelle bediening uitschakelen

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Instellingen.

2. In het venster Instellingen schakelt u onder Snelle bediening Slimme firewall uit.

Slimme firewall via Snelle bediening inschakelen

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Instellingen.

2. In het venster Instellingen schakelt u onder Snelle bediening Slimme firewall in.

Slimme firewall uitschakelen via het systeemvak

1. Rechtsklik op het Norton 360 Online-pictogram in het meldingsgebied van de taakbalk, en klik vervolgens op Slimme firewall uitschakelen.

2. Selecteer in het venster Beveiligingsverzoek in de vervolgkeuzelijst voor duur hoelang de Slimme firewall uitgeschakeld moet blijven.

3. Klik op OK.

Slimme firewall inschakelen via het systeemvak

• Rechtsklik op het Norton 360 Online-pictogram in het meldingsgebied van de taakbalk, en klik vervolgens op Slimme firewall inschakelen.

De Slimme firewall

Firewallinstellingen

Firewallregels

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v64908971_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 30/10/2011