Back-upsets beheren - Bestanden verwijderen

Norton 360 Online geeft de voortgang weer van de verwijdering van de bestanden waarvan een back-up is gemaakt, uit de back-upset die u hebt geselecteerd. U kunt de details bekijken van de bestanden die uit uw back-upset worden verwijderd.

Als bestanden niet langer nuttig zijn of als u weinig ruimte hebt op een back-uplocatie, kunt u ze verwijderen uit uw back-upset. U kunt opslagruimte vrijmaken door de ongewenste bestanden te verwijderen.

U kunt de volgende details bekijken:

Verwijderde bestanden

Geeft het huidige en totale aantal bestanden weer die zijn verwijderd uit de geselecteerde back-upset.

Geeft de volgende details weer:

• Het specifieke nummer van het bestand dat wordt verwijderd.

• Het totaalaantal bestanden in de back-upset.

Bestand wordt verwijderd

Geeft de locatie weer van het bestand dat wordt verwijderd uit de geselecteerde back-upset.

Een back-upset verwijderen

Bestanden en mappen van een back-upset uitsluiten

Gemaakte back-ups van bestanden verwijderen

Oplossingen voor back-upproblemen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v64779957_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 12/10/2011