Beveiligingsverzoek

U moet de functie inschakelen om volledige beveiliging van uw systeem te verzekeren. Wanneer u Norton AntiSpam uitschakelt, verhoogt u de kans op ongewenste e-mailberichten. Zorg dat Norton AntiSpam altijd is ingeschakeld, zodat uw e-mailclient tegen ongewenste online inhoud wordt beveiligd.

Met behulp van Norton AntiSpam kunt u de e-mailberichten die u in uw e-mailprogramma's ontvangt, in spamberichten en betrouwbare e-mailberichten categoriseren. Betrouwbare berichten worden naar de map Postvak IN gefilterd en spamberichten naar de map met ongewenste berichten of de Norton AntiSpam-map.

U kunt deze functie echter tijdelijk uitschakelen en opgeven hoe lang deze uitgeschakeld moet blijven. Wanneer de opgegeven periode is verstreken, wordt de functie automatisch opnieuw gestart. U kunt uw instelling op elk moment opheffen en de functie in het venster Instellingen inschakelen.

Norton AntiSpam

Instellingen van Norton AntiSpam

Totale beveiliging

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v64779817_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 13/10/2011