Een QR-code scannen met Norton Snap

Gebruik Norton Snap om een QR-code te scannen en te ontdekken of het veilig is de pagina te bezoeken.

Norton Snap is niet compatibel met iOS 11.0 of later.

Een QR-code scannen

1. Start de Norton Snap-app.

2. Tik op Code vastleggen.

3. Richt de camera van het apparaat op de QR-code die u wilt scannen.

Norton Snap gebruikt de autofocusfunctie van de camera om afbeeldingen vast te leggen en analyseert deze totdat een geldige QR-code wordt gevonden. Wanneer een geldige code wordt gevonden, wordt de afbeelding van de QR-code weergegeven en klinkt een piepgeluid of trilt het apparaat.

4. Als de gescande gegevens een geldige URL bevatten, geeft Norton Snap de Norton-classificatie voor die site weer. U kunt op Norton-beoordeling tikken voor details over de site.

5. Tik op Website openen om naar de website te gaan.

6. Tik op Site delen als u de site wilt delen en selecteer vervolgens in het vervolgkeuzemenu de app die u wilt gebruiken om de link te delen.

De optie Site delen is alleen beschikbaar voor Norton Trusted-websites.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v64716352_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Android, iOS
Laatste wijziging: 12/10/2017