Het wachtwoord voor een aanmelding bijwerken

Een goede beveiligingsgewoonte is het wachtwoord voor een aanmelding regelmatig te wijzigen. U kunt uw aanmeldingsgegevens in Identity Safe bijwerken telkens wanneer u uw wachtwoord voor een webpagina wijzigt. De bijgewerkte gegevens worden automatisch ingevuld wanneer u de webpagina van die aanmelding de volgende keer bezoekt.

U kunt uw nieuwe aanmeldingsgegevens in Identity Safe ook bijwerken wanneer u op de webpagina bent. Identity Safe vraagt of u uw aanmeldingen wilt bijwerken.

Het wachtwoord voor een aanmelding bijwerken

1. Ga naar de webpagina waarvoor u de wachtwoordgegevens wilt wijzigen.

2. Wis de wachtwoordingang die Identity Safe automatisch heeft ingevuld.

3. Voer het nieuwe wachtwoord in, en klik op de knop of koppeling waarmee u wordt aangemeld.

4. Klik op de menubalk Nieuw wachtwoord voor aanmelding opslaan? op Opslaan.

Aanmeldingen opslaan

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6471216_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 15/03/2011