Norton Snap downloaden en installeren

De app Norton Snap QR Code Reader is beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten. U kunt Norton Snap rechtstreeks uit de Google Play Store of Apple App Store downloaden en op uw Android-apparaat installeren.

Norton Snap is niet compatibel met iOS 11.0 of later.

Volg de instructies om Norton Snap te downloaden en installeren afhankelijk van uw apparaat.

Norton Snap installeren op uw Android-apparaat

1. Start de Play Store -app vanaf het beginscherm.

2. Zoek de app Norton Snap en download deze.

Wanneer het downloaden is voltooid, wordt de installatie automatisch gestart.

3. Tik op Installeren ter bevestiging.

4. Wanneer de installatie is voltooid, tikt u op Openen om Norton Snap te starten.

5. Tik op Toestemmen en starten.

Tik op Gebruiksrechtovereenkomst om deze overeenkomst te lezen.

6. Tik op Gereed.

Norton Snap installeren op uw iOS-apparaat

1. Start App Store vanaf SpringBoard op uw iOS-apparaat.

2. Zoek Norton Snap.

3. Tik in de zoekresultaten naast Norton Snap op Ophalen en vervolgens op Installeren om de app te downloaden.

4. Wanneer de download is voltooid, wordt het Norton Mobile Snap -pictogram op het startscherm weergegeven. Tik op het Norton Snap -pictogram om de app te starten.

De set-up van Norton Snap is voltooid en u kunt het nu gebruiken om QR-codes te scannen.