Norton Identity Safe-cloudsafe maken

Cloudsafe biedt een eenvoudige en veilige manier om uw persoonlijke gegevens overal ter wereld op te roepen. U kunt een cloudsafe maken in een Norton Internet Security-, Norton 360- of Norton Identity Safe-client en uw Identity Safe-gegevens opslaan. De Identity Safe-gegevens die u in de cloudsafe opslaat, zijn gekoppeld aan uw Norton-account. U kunt uw Identity Safe-gegevens oproepen via de Norton Identity Safe-client of -website, of via Norton-producten die Identity Safe ondersteunen.

Symantec slaat het wachtwoord voor uw safe niet op. Alleen u weet het. Dit betekent dat niemand, ook niet Symantec, uw safegegevens kan zien. Symantec kan uw wachtwoord niet terughalen of opnieuw voor u instellen als u het vergeet. U moet alleen uw bestaande safe verwijderen en een nieuwe safe maken. In een dergelijk geval wordt uw Norton-accountwachtwoord gebruikt voor validatie van uw verzoek om uw safe te verwijderen. Als u een back-up van uw Identity Safe-gegevens heeft gemaakt, kunt u de gegevens importeren wanneer u een nieuwe safe maakt. U kunt de automatische back-upfunctie inschakelen om automatisch back-ups te maken van uw safe.

Per Norton-account kunt u maar één cloudsafe hebben. Op Mac kunt u uw safegegevens niet importeren of exporteren.

Een cloudsafe maken in de Norton Identity Safe-client op Windows of Mac

1. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Klik in Windows op het Norton Identity Safe -pictogram op uw bureaublad of taakbalk.

• Op Mac gaat u naar de map Programma's en start u Norton Identity Safe.

2. Geef in het venster Aanmelden of account maken uw e-mailadres op en klik op Volgende.

Als u geen Norton-account heeft, leidt Identity Safe u automatisch om naar het venster Uw Norton-account aanmaken om een nieuwe account te maken.

3. Geef in het venster Aanmelden het wachtwoord van uw Norton-account op en klik op Aanmelden.

4. Geef in het venster Safe maken: wachtwoord van safe een safewachtwoord op dat voldoet aan de genoemde richtlijnen, en klik op Volgende.

5. Geef in het venster Safe maken: wachtwoord bevestigen het wachtwoord nogmaals op om het te bevestigen en klik op Volgende.

6. Geef in het venster Safe maken: geheugensteun voor wachtwoord een hint voor het wachtwoord op en klik op Volgende.

Het wachtwoord van uw safe kan niet opnieuw worden ingesteld, dus gebruik een hint om u te helpen uw wachtwoord te onthouden.

7. In het venster Set-up voltooid!, voert u een van de volgende handelingen uit:

• Als u geen gegevens wilt importeren, klikt u op Voltooien.

• Als u een CSV-bestand of een bestand met eerder geëxporteerde safegegevens heeft, klikt u op Importeren om het naar deze nieuwe safe te importeren.

De optie Importeren/Exporteren is alleen beschikbaar op Windows.

Een cloudsafe openen via de Norton Identity Safe-app op Android of iOS

1. Tik op het startscherm of programmascherm op het Norton Identity Safe -pictogram.

2. Typ in het venster Aanmelden het e-mailadres en wachtwoord van uw Norton-account.

3. Tik op Aanmelden en volg de instructies op het scherm.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v64621170_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 26/10/2015