Norton Password Manager-cloudsafe maken

De safe in de cloud biedt een eenvoudige en veilige manier om uw persoonlijke gegevens overal ter wereld op te roepen. De Password Manager-gegevens die u in de safe in de cloud opslaat, zijn gekoppeld aan uw Norton-account. U kunt uw Password Manager-gegevens oproepen via de Norton Password Manager-client of -website, of via Norton-producten die Norton Password Manager ondersteunen.

Symantec slaat het wachtwoord voor uw safe niet op. Alleen u weet het. Dit betekent dat niemand, ook niet Symantec, uw safegegevens kan zien. Symantec kan uw wachtwoord niet terughalen of opnieuw voor u instellen als u het vergeet. U moet alleen uw bestaande safe verwijderen en een nieuwe safe maken. In een dergelijk geval wordt uw Norton-accountwachtwoord gebruikt om uw verzoek tot verwijdering van uw safe te valideren. Als u een back-up van uw Password Manager-gegevens heeft gemaakt, kunt u de gegevens importeren wanneer u een nieuwe safe maakt. U kunt de functie voor automatische back-ups inschakelen om automatisch back-ups te maken van uw safe.

Per Norton-account kunt u maar één safe in de cloud hebben. Op Mac kunt u uw safegegevens niet importeren of exporteren.

Een safe in de cloud maken in de Norton Password Manager-client op Windows of Mac

Met ingang van juni 2017 kan de standalone-versie van Norton Password Manager niet meer door nieuwe gebruikers worden gedownload. De functie Norton Password Manager is nog steeds beschikbaar in onze Norton-beveiligingsproducten. Voor meer informatie gaat u naar onze Norton Online Store.

1. Klik in Windows op het Norton Password Manager -pictogram op uw bureaublad of taakbalk.

2. Geef uw e-mailadres op in het venster Aanmelden of account aanmaken en klik op Volgende.

Als u geen Norton-account heeft, leidt Password Manager u automatisch om naar het venster Uw Norton-account aanmaken om een nieuwe account aan te maken.

3. Geef in het venster Aanmelden het wachtwoord van uw Norton-account op en klik op Aanmelden.

4. Geef in het venster Safe maken: safewachtwoord een safewachtwoord op dat voldoet aan de genoemde richtlijnen, en klik op Volgende.

5. Geef in het venster Safe maken: wachtwoord bevestigen het wachtwoord nogmaals op om het te bevestigen en klik op Volgende.

6. Geef in het venster Safe maken: geheugensteun voor wachtwoord een hint voor het wachtwoord op en klik op Volgende.

Uw safewachtwoord kan niet opnieuw worden ingesteld. Gebruik dus een hint om uw wachtwoord te onthouden.

7. In het venster Set-up voltooid!, voert u een van de volgende handelingen uit:

• Als u geen gegevens wilt importeren, klikt u op Voltooien.

• Als u een CSV-bestand of een bestand met eerder geëxporteerde safegegevens heeft, klikt u op Importeren om het naar deze nieuwe safe te importeren.

De optie Importeren/Exporteren is alleen beschikbaar op Windows.

Een safe in de cloud openen via de Norton Password Manager-app op Android of iOS

1. Tik op het startscherm of programmascherm op het Norton Password Manager -pictogram.

2. Typ in het venster Aanmelden het e-mailadres en wachtwoord van uw Norton-account.

3. Tik op Aanmelden en volg de instructies op het scherm.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v64621170_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 21/08/2018