Bericht: 'Bevestig uw bestelling'

Wanneer u een Norton-product aanschaft bij de Norton Online Store, wordt u gevraagd uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Als u een onjuist wachtwoord heeft ingevoerd, kan uw order niet in uw account worden opgeslagen. U wordt gevraagd deze order op te slaan wanneer u zich aanmeldt bij uw Norton-account.

Als u wordt gevraagd om een bestelling te bevestigen wanneer u zich aanmeldt bij Norton, kies dan de optie die uw situatie het beste beschrijft:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v64541725_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Android, Mac OS X, Windows
Laatste wijziging: 04/09/2017