Problemen met het openen van Norton verhelpen

Dit probleem kan optreden nadat u een update van Norton heeft uitgevoerd. Start de computer opnieuw op om het probleem te verhelpen.

Als dit probleem zich voordoet bij Norton voor Mac, leest u Problemen bij het openen van Norton voor Mac verhelpen.

STAP 1

Start de computer opnieuw op

1. Sluit alle programma's af.

2. Start de computer opnieuw op.

Ga naar stap 2 als het probleem zich blijft voordoen.

STAP 2

Het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall downloaden en uitvoeren

Verwijder Norton Family als u dit heeft geïnstalleerd, voordat u het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall uitvoert.

1. Download de tool Norton Remove and Reinstall.

Sla het bestand op het Windows-bureaublad op. In sommige browsers wordt het bestand automatisch opgeslagen naar een standaardlocatie.

2. U opent het venster Downloads in uw browser door op de toetsen Ctrl + J te drukken.

3. Dubbelklik op het pictogram van NRnR.

4. Lees de licentieovereenkomst en klik vervolgens op Ik ga akkoord.

5. Klik op Verwijderen en opnieuw installeren.

De knop Verwijderen kan worden weergegeven als uw Norton-product van uw serviceprovider afkomstig is.

6. Klik op Doorgaan of Verwijderen.

7. Klik op Nu opnieuw opstarten.

Nadat de computer opnieuw is gestart, volgt u de instructies op het scherm om Norton opnieuw te installeren.

Op ons communityforum hebben vele Norton-gebruikers hun oplossing voor dit probleem gedeeld. In de Norton Community vindt u oplossingen van gebruikers voor de melding 'U loopt gevaar' in Norton.

Verwante video