Fout: '3039,65545'

Start uw computer opnieuw op om dit probleem te verhelpen. Als het probleem zich blijft voordoen nadat u de computer opnieuw heeft opgestart, voert u LiveUpdate en een volledige systeemscan uit.

Deze stappen zijn voor de huidige versie van Norton. Als u een oudere versie heeft of niet weet welke versie u heeft, gaat u naar Norton Update Center.

STAP 1

LiveUpdate uitvoeren

1. Start Norton.

2. Klik in het hoofdvenster op Beveiliging en vervolgens op LiveUpdate.

3. Klik op OK wanneer Norton LiveUpdate is voltooid.

4. Voer LiveUpdate uit totdat het bericht 'Uw Norton-product heeft de recentste beveiligingsupdates' wordt weergegeven.

5. Sluit alle programma's af en start de computer opnieuw op.

STAP 2

Een volledige systeemscan uitvoeren

1. Start Norton.

2. Klik in het hoofdvenster op Beveiliging en vervolgens op Scans.

3. Klik in het venster Scans op Volledige systeemscan en vervolgens op Start.

4. Wanneer de scan is voltooid, klikt u op Voltooien.

Wat te doen als dit niet werkt?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v64232419_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 23/08/2017