Scans

Het venster Scans verschijnt wanneer Norton 360 Online twee of meer van de volgende activiteiten uitvoert:

• LiveUpdate

• Volledige systeemscan

• Pc-afstelling

• Back-up maken

De kolom Item geeft de Norton 360 Online-activiteit weer. De kolom Status geeft de huidige status van de activiteit weer.

Als u merkt dat een activiteit lange tijd de status in voortgang heeft, ga dan naar het venster van die specifieke activiteit en controleer of er een probleem is dat uw aandacht vereist. Als de LiveUpdate-activiteit bijvoorbeeld lange tijd actief is, ga dan naar het venster Norton LiveUpdate en controleer de status.

U kunt de volgende opties gebruiken in het venster Scans :

Alle items achter elkaar uitvoeren

Hiermee worden alle afzonderlijke activiteitenvensters automatisch door Norton 360 Online gesloten na het voltooien van de activiteiten.

De afzonderlijke activiteitenvensters worden niet automatisch door Norton 360 Online gesloten als een activiteit uw aandacht vereist of als u handmatig een lopende activiteit hebt geannuleerd. In zulke gevallen moet u het activiteitenvenster handmatig sluiten.

Wanneer de items zijn voltooid, moet mijn computer

Selecteer de gewenste status voor uw computer nadat de scan is voltooid. Uw opties zijn:

• Ingeschakeld laten

Hiermee gaat uw computer door in de actieve status nadat de scan in voltooid. Deze optie is standaard geselecteerd.

• Uitschakelen

Hiermee wordt uw computer uitgezet nadat de scan is afgerond.

• Slaapstand

Hiermee wordt uw computer in de slaapstand gezet nadat de scan is voltooid. Deze optie verschijnt alleen wanneer u de energiebeheeropties van uw computer via het Windows Configuratiescherm hebt geconfigureerd.

• Sluimerstand

Hiermee wordt uw computer in de sluimerstand gezet nadat de scan in voltooid. Deze optie verschijnt alleen wanneer u de energiebeheeropties van uw computer via het Windows Configuratiescherm hebt geconfigureerd.

LiveUpdate

Wat te doen wanneer een beveiligingsrisico wordt gevonden

Pc-afstelling

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v64144819_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 19/10/2011