Fout: (8920,223) 'Norton LiveUpdate kan een update niet installeren'

Deze fout kan worden veroorzaakt door een periodiek probleem met de LiveUpdate-servers. Wacht 24 uur en voer LiveUpdate dan nogmaals uit.

LiveUpdate downloadt deze updates automatisch en vaak zijn de updates al geïnstalleerd tegen de tijd dat u LiveUpdate nogmaals handmatig heeft uitgevoerd. Als de virusdefinities van Norton zijn verouderd, kunt u Intelligent Updater gebruiken om deze bij te werken.

STAP 1

Datum van virusdefinities controleren

1. Start Norton.

2. Controleer in het hoofdvenster onder U bent beschermd de datum naast Beveiligingsupdates.

3. Voer een van de volgende handelingen uit, afhankelijk van uw situatie:

• Als de tijd minder dan één dag is, wacht dan 24 uur en voer LiveUpdate vervolgens nogmaals uit.

• Als de tijd meer dan één dag is, gaat u naar stap 2 om uw virusdefinities bij te werken via Intelligent Updater.

STAP 2

Virusdefinities bijwerken met behulp van Intelligent Updater

1. Ga naar de downloadpagina Intelligent Updater.

2. Teneinde de juiste definitieset te kiezen, moet u de naam en versie van Norton en de versie van Windows weten.

3. Download de toepasselijke definitieset, afhankelijk van uw versie van Windows en Norton.

Norton-productversie

Windows 32-bits platform

Windows 64-bits platform

22.9

bijv. 20170126-020-core3sdsg2v5i32.exe

bijv. 20170126-020-core3sdsg2v5i64.exe

22.7 en 22.8

bijv. 20170126-020- core3sdsv5i32.exe

bijv. 20170126-020- core3sdsv5i64.exe

22.6 en eerder

bijv. 20170126- 020- v5i32.exe

bijv. 20170126- 020- v5i64.exe

4. Sla het bestand op het Windows-bureaublad op.

5. Dubbelklik op het bureaublad op het bestand dat u heeft gedownload.

6. Klik in het venster Symantec Intelligent Updater op Ja om door te gaan.

7. Klik op OK wanneer Intelligent Updater de definities heeft bijgewerkt.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v64139570_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 06/09/2017