Fout: (8921,243) 'Norton LiveUpdate is uitgevoerd met een onbekende fout'

Voer Norton Autofix uit om dit probleem op te lossen. Download het hulpprogramma Norton Remove & Reinstall en voer het uit als het probleem zich blijft voordoen.

STAP 1

Norton AutoFix-programma uitvoeren

1. Start Norton.

2. Dubbelklik in het hoofdvenster op Help en selecteer vervolgens Ondersteuning verkrijgen.

Norton Autofix controleert op problemen met de installatie van uw Norton-product of services die niet optimaal werken op uw computer, en lost deze problemen automatisch op.

3. Klik op Sluiten.

Ga naar stap 2 als het probleem zich blijft voordoen.

STAP 2

Het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall downloaden en uitvoeren

Verwijder Norton Family als u dit heeft geïnstalleerd, voordat u het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall uitvoert.

1. Download de tool Norton Remove and Reinstall.

Sla het bestand op het Windows-bureaublad op. In sommige browsers wordt het bestand automatisch opgeslagen naar een standaardlocatie.

2. U opent het venster Downloads in uw browser door op de toetsen Ctrl + J te drukken.

3. Dubbelklik op het pictogram van NRnR.

4. Lees de licentieovereenkomst en klik vervolgens op Ik ga akkoord.

5. Klik op Verwijderen en opnieuw installeren.

De knop Verwijderen kan worden weergegeven als uw Norton-product van uw serviceprovider afkomstig is.

6. Klik op Doorgaan of Verwijderen.

7. Klik op Nu opnieuw opstarten.

Nadat de computer opnieuw is gestart, volgt u de instructies op het scherm om uw Norton-product opnieuw te installeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v64139003_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 09/11/2018