Bindingsfout

Uw apparaat is niet aan uw Norton-account toegevoegd. Het installatieproces kan mislukken als er problemen zijn bij het verbinden met internet of met de Symantec-server.

Probeer het volgende:

• Controleer of uw apparaat met internet is verbonden.

• Controleer de instellingen van ouderlijk toezicht of de firewall van uw apparaat omdat deze de verbinding kunnen blokkeren.

Nadat u de instellingen heeft gecontroleerd, kunt u de optie Opnieuw gebruiken, om het apparaat opnieuw aan uw Norton-account toe te voegen.

Als het probleem zich blijft voordoen, kan dit liggen aan onderhoud van de Symantec-server. Meld u af en voeg uw apparaat op een later tijdstip toe.

Uw Norton-account

Welke apparaten worden ondersteund door Norton?