De Norton-werkbalk verbergen en weergeven

U kunt de Norton-werkbalk verbergen als u niet van elke bezochte website een evaluatie wilt zien. Wanneer u de werkbalk verbergt, geeft Norton 360 Online het pop-upvenster Norton Site Safety niet weer. Norton 360 Online geeft echter nog steeds een waarschuwing bij verdachte en frauduleuze websites, of bij een fout die uw aandacht vereist.

De Norton-werkbalk in de browsers Internet Explorer en FireFox verbergen of weergeven

1. Klik boven in uw browservenster op Beeld.

2. Voer in het submenu Werkbalken een van de onderstaande handelingen uit:

• Hef de selectie van Norton-werkbalk op om de werkbalk te verbergen.

• Schakel Norton-werkbalk in om de werkbalk weer te geven.

De Norton-werkbalk verbergen of weergeven in de Chrome-webbrowser

1. In de rechterbovenhoek van uw webbrowser klikt u op het pictogram van de moersleutel.

2. Klik op Extra > Extensies in het hoofdmenu dat verschijnt.

3. Op de verschenen webpagina voert u onder Extensies een van de volgende handelingen uit:

• Klik op Uitschakelen om de werkbalk te verbergen.

U kunt de Norton-werkbalk ook verbergen door met de rechtermuisknop op het pictogram Norton-werkbalk te klikken vlakbij de moersleutel. U kunt de Norton-werkbalk echter niet inschakelen via het pictogram Norton-werkbalk.

• Klik op Inschakelen om de werkbalk weer te geven.

De knop Norton-werkbalk verbergen in de Chrome-webbrowser

• Klik met de rechtermuisknop in de rechterbovenhoek van uw webbrowser op het pictogram Norton-werkbalk en klik vervolgens op de optie Verbergen.

De knop Norton-werkbalk weergeven in de Chrome-webbrowser

1. In de rechterbovenhoek van uw webbrowser klikt u op de moersleutel.

2. Klik op Extra > Extensies in het hoofdmenu dat verschijnt.

3. Klik op de pagina Extensies op de optie Weergeven.

Norton-werkbalk

Identity Safe-instellingen via de Norton-werkbalk openen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6401426_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 04/11/2011