Probleem verhelpen bij het maken van een verbinding met een netwerkcomputer

Deze stappen zijn voor de huidige versie van Norton. Als u een oudere versie heeft of niet weet welke versie u heeft, gaat u naar Norton Update Center.

Het vertrouwensniveau van de netwerkcomputer wijzigen

1. Start Norton.

2. Klik op Instellingen.

3. Klik in het venster Instellingen op Firewall.

4. Klik op het tabblad Algemene instellingen, onder Netwerkinstellingen, naast Netwerkvertrouwen op Configureren.

5. Klik in de netwerkkaart op de naam van de netwerkcomputer waarvoor u het vertrouwensniveau wilt wijzigen.

6. Selecteer onder Vertrouwensniveau in de vervolgkeuzelijst Volledig vertrouwd.

7. Klik op Toepassen en dan op OK.

8. Klik op Sluiten.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v63988177_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 05/06/2018