Problemen oplossen met de configuratie van netwerkprinters of andere apparaten na installatie van Norton

Deze stappen zijn voor de huidige versie van Norton. Als u een oudere versie heeft of niet weet welke versie u heeft, gaat u naar Norton Update Center.

STAP 1

Uw apparaat toevoegen aan Apparaatvertrouwen

1. Start Norton.

2. Klik op Instellingen.

3. Klik in het venster Instellingen op Firewall.

4. Klik op het tabblad Algemene instellingen, onder Netwerkinstellingen, naast Apparaatvertrouwen op Configureren.

5. Klik op Toevoegen.

6. Voer in het venster Apparaat toevoegen de volgende informatie in voor het apparaat waarmee u geen verbinding kunt maken:

• Naam : voer ter identificatie de naam van uw netwerkprinter of andere apparaat in.

• IP- of fysiek adres : voer het IP- of MAC-adres (Media Access Control) van uw netwerkprinter of andere apparaat in.

• Vertrouwensniveau : Wijs Volledig vertrouwen toe aan het netwerkapparaat dat u niet vanaf uw computer kunt oproepen.

7. Klik op Apparaat toevoegen.

8. Klik op OK en klik vervolgens op Sluiten.

Ga naar stap 2 als het probleem nog niet is opgelost.

STAP 2

Uw netwerkvertrouwen configureren

1. Start Norton.

2. Klik op Instellingen.

3. Klik in het venster Instellingen op Firewall.

4. Klik op het tabblad Algemene instellingen, onder Netwerkinstellingen, naast Netwerkvertrouwen op Configureren.

5. Selecteer in het venster Netwerkvertrouwen onder Netwerkverbinding de optie Netwerk, en selecteer in de vervolgkeuzelijst Vertrouwensniveau de optie Volledig vertrouwen.

6. Klik op Toepassen en dan op OK.

7. Klik in het venster Instellingen op Sluiten.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v63987985_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 09/11/2018