Norton 360 Online-details

In het venster Norton 360 Online-details kunt u de details van uw huidige activiteiten van Pc-afstelling bekijken. Als u bijvoorbeeld de activiteit Schijf opruimen hebt uitgevoerd, kunt u de details bekijken van elk registeritem dat Norton 360 Online heeft opgeruimd. Pc-afstelling handhaaft de optimale werking van uw pc om topprestaties te leveren.

Norton 360 Online voert de volgende taken uit die u in Pc-afstelling hebt geselecteerd:

Register opruimen

Hiermee kunt u de onnauwkeurige en verouderde items bekijken in het Windows-register dat is opgeruimd.

Tijdelijke Internet Explorer-bestanden

Hiermee kunt u de details bekijken van de tijdelijke Internet Explorer-bestanden die zijn opgeruimd.

Tijdelijke Windows-bestanden

Hiermee kunt u de details bekijken van de tijdelijke Windows-bestanden die zijn opgeruimd.

Internet Explorer-geschiedenis

Hiermee kunt u de details bekijken van de webpaginageschiedenis die is opgeruimd in de geschiedenismap van uw internetbrowser.

Schijfoptimalisatie

Hiermee kunt u de details bekijken van de schijfoptimalisatietaak.

Back-up

Hiermee kunt u de status van de back-upactiviteit bekijken, evenals de back-upstatus voor elk bestand dat in de back-upset is opgenomen.

Norton 360 Online voert aan de hand van de geselecteerde opties voor Pc-afstelling de specifieke taken uit in het venster Pc-afstelling. Als u bijvoorbeeld de optie Schijfoptimalisatie hebt geselecteerd, verschijnt alleen de taak Schijfoptimalisatie in het venster Pc-afstelling

De categorie van de activiteit en de actie die Norton 360 Online heeft uitgevoerd, worden boven aan dit venster weergegeven.

Voor elk item kunt u de volgende details bekijken:

Item

Toont de naam en de locatie van de bestanden die Norton 360 Online heeft opgeruimd.

Status

Hier wordt de huidige status van het item weergegeven.

Gebruik de koppeling Meer info om verdere informatie weer te geven.

Pc-afstelling

Schijf- en bestandsfragmentatie

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v63984009_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 21/10/2011