Onjuiste evaluatie van een website rapporteren

In uitzonderlijke gevallen kan Antiphishing een website onjuist evalueren. U bezoekt bijvoorbeeld een site waar u regelmatig winkelt en Antiphishing zegt dat de site frauduleus is. Het tegenovergestelde kan ook voorkomen: u bezoekt bijvoorbeeld een website die volgens u een phishingsite is, maar Antiphishing meldt dat geen fraude is gedetecteerd. In beide gevallen kunt u de site voor verdere evaluatie bij Symantec melden.

U moet de website die u voor verdere evaluatie bij Symantec wilt melden, open laten staan in uw webbrowser.

Onjuiste evaluatie van een verdachte website melden

1. Open uw browser en ga naar de website die volgens u verdacht is.

2. Klik op Site rapporteren in het Norton -menu op de Norton-werkbalk.

3. Controleer het webadres in het dialoogvenster dat nu verschijnt en klik op Verzenden.

4. Klik in het bevestigingsdialoogvenster op Sluiten.

Onjuiste evaluatie van een veilige website rapporteren

1. Open uw browser en ga naar de website die volgens u veilig is.

2. Klik op Site rapporteren in het Norton -menu op de Norton-werkbalk.

3. Controleer het webadres in het dialoogvenster dat nu verschijnt en klik op Verzenden.

4. Klik in het bevestigingsdialoogvenster op Sluiten.

Antiphishing

De Norton-werkbalk verbergen en weergeven

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6397353_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 10/03/2011