Info over Norton Identity Safe

Norton Identity Safe is een gratis programma voor wachtwoord- en creditcardbeheer waarmee u uw persoonlijke gegevens veilig kunt opslaan, organiseren en oproepen, Persoonlijke gegevens zijn bijvoorbeeld uw aanmeldingsgegevens, wachtwoorden, adressen en creditcardgegevens. U hoeft geen gebruikersnamen en wachtwoorden te onthouden voor de websites die u bezoekt. En u hoeft geen lange online formulieren in te vullen. U hoeft alleen het wachtwoord van uw safe te onthouden en Norton Identity Safe vult automatisch de aanmelding en andere velden in. Norton Identity Safe is beschikbaar in twee versies:

• Norton Identity Safe-client (voor Windows)

• Norton Identity Safe-app (voor Android- en iOS-apparaten)

Op Windows installeert Norton Identity Safe de Norton-werkbalk, die Norton Safe Web gebruikt zodat u veilig kunt surfen. Met de Norton-werkbalk komt u nog voordat u een website bezoekt, te weten of deze schadelijk is. Naast elk zoekresultaat worden de Norton-classificeringen weergegeven, wat u een veilige zoekomgeving biedt.

Norton Identity Safe gebruikt cloudsafe om al uw persoonlijke gegevens op te slaan. U kunt uw persoonlijke gegevens dus overal ter wereld snel en veilig op elke website gebruiken.

Met de volgende functies in Norton Identity Safe kunt u snel en veilig online transacties uitvoeren:

Aanmeldingen

Hiermee wordt aanmeldingsinformatie opgeslagen, zoals de aanmeldingsgegevens van uw online bankrekening, e-mail en e-commercewebsites.

Adressen

Hier worden uw persoonsgegevens bewaard, zoals uw naam, geboortedatum, postadres, e-mailadres en telefoonnummers.

Portemonnee 1

Hier wordt uw financiële informatie bewaard, zoals creditcardgegevens, bankrekeninggegevens en betalingsgegevens.

Notities

Hier wordt elke tekst die u invult, ter referentie bewaard.

Labels 2

Hiermee wordt uw informatie in een categorie geplaatst, op basis van de groep die u opgeeft wanneer u de items maakt.

Favorieten 3

Hiermee kunt u snelkoppelingen naar uw veelgebruikte Identity Safe-gegevens opslaan.

1Alleen beschikbaar op Windows, Android en iOS.

2Alleen beschikbaar op Windows.

3Alleen beschikbaar op Android en iOS.

Met Norton Identity Safe kunt u het volgende doen:

• Automatisch aanmelden bij websites; u hoeft niet al uw aanmeldingsreferenties te onthouden.

• Veilig online transacties uitvoeren zonder u zorgen te maken over identiteitsdiefstal.

• Al uw creditcardgegevens op één locatie opslaan.

• Uw persoonlijke gegevens in een cloudsafe oproepen vanaf elk apparaat met een internetverbinding.

• Gemakkelijk lange online formulieren invullen.

• Informatie opslaan voor referentie in de toekomst.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v63757029_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 02/03/2016