Fout: '3048,3'

STAP 1

LiveUpdate uitvoeren

1. Start Norton.

2. Klik in het hoofdvenster op Beveiliging en vervolgens op LiveUpdate.

3. Klik op OK wanneer Norton LiveUpdate is voltooid.

4. Voer LiveUpdate uit totdat het bericht 'Uw Norton-product heeft de recentste beveiligingsupdates' wordt weergegeven.

5. Start de computer opnieuw op.

Ga naar stap 2 als het probleem zich blijft voordoen.

STAP 2

Het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall downloaden en uitvoeren

Verwijder Norton Family als u dit heeft geïnstalleerd, voordat u het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall uitvoert.

1. Download de tool Norton Remove and Reinstall.

Sla het bestand op het Windows-bureaublad op. In sommige browsers wordt het bestand automatisch opgeslagen naar een standaardlocatie.

2. U opent het venster Downloads in uw browser door op de toetsen Ctrl + J te drukken.

3. Dubbelklik op het pictogram van NRnR.

4. Lees de licentieovereenkomst en klik vervolgens op Ik ga akkoord.

5. Klik op Verwijderen en opnieuw installeren.

De knop Verwijderen kan worden weergegeven als uw Norton-product van uw serviceprovider afkomstig is.

6. Klik op Doorgaan of Verwijderen.

7. Klik op Nu opnieuw opstarten.

Nadat de computer opnieuw is gestart, volgt u de instructies op het scherm om Norton opnieuw te installeren.

Als het probleem zich blijft voordoen zelfs nadat u Norton opnieuw heeft geïnstalleerd, neemt u contact op met Norton Support.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v63747322_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 05/06/2018