Norton from Symantec

Fout: '3048,3' wordt weergegeven in mijn Norton -product

Download en installeer de nieuwste virusdefinities met Intelligent Updater om dit probleem op te lossen.

STAP 1

Uw virusdefinities bijwerken

1. Ga naar de downloadpagina Intelligent Updater.

2. Voer een van de volgende handelingen uit, afhankelijk van uw Windows-versie:

• Voor Windows 8/7/Vista/XP 32 bits: Klik op het eerste bestand in de lijst onder Bestandsnaam. De bestandsnaam begint met het jaartal en eindigt met v5i32.exe. bv. 20070828-017-v5i32.exe

• Voor Windows 8/7/Vista/XP 64 bits: Ga naar de sectie 64-bits platformen en klik op het eerste bestand in de lijst onder Bestandsnaam. De bestandsnaam begint met het jaartal en eindigt met v5i64.exe. bv. 20090922-017-v5i64.exe

3. Sla het bestand op het Windows-bureaublad op.

4. Dubbelklik op het bestand dat u op het bureaublad heeft opgeslagen.

5. Volg de instructies op het scherm om de virusdefinities te installeren met Intelligent Updater.

Als het probleem zich blijft voordoen, is uw computer mogelijk geïnfecteerd. Het is raadzaam Norton Power Eraser te downloaden en uit te voeren om te controleren of uw computer is geïnfecteerd met een bedreiging. Ga naar stap 2.

STAP 2

Download Norton Power Eraser en voer dit programma uit

1. Download Norton Power Eraser.

2. Klik op Opslaan.

3. Selecteer Bureaublad als locatie en klik vervolgens op Opslaan.

4. Dubbelklik op het bestand NPE.exe om Norton Power Eraser uit te voeren.

Wanneer een vraag wordt weergegeven in het venster Gebruikersaccountbeheer, klikt u op Ja of Doorgaan.

5. Lees de licentieovereenkomst en klik op Accepteren.

6. Klik in het venster Norton Power Eraser op het pictogram Scannen op risico's.

7. Norton Power Eraser voert standaard een rootkit-scan uit waarna het systeem opnieuw moet worden opgestart. Wanneer u wordt gevraagd de computer opnieuw te starten, klikt u op Opnieuw opstarten. Als u geen rootkit-scan wilt opnemen, gaat u naar Instellingen en schakelt u de optie Rootkit-scan opnemen (computer moet opnieuw worden opgestart) uit.

8. Wacht tot de scan is voltooid.

9. Sluit alle programma's en start uw computer opnieuw op.

Wat te doen als dit niet werkt?