VeriSign Secure

Het is een standaardbeveiligingsvereiste voor e-commerce en websites voor online transacties om over een SSL-certificaat (Secure Sockets Layer) te beschikken. Websites die zijn geverifieerd als beveiligd door VeriSign, hebben het VeriSign Secured Seal. Wanneer u op dit vignet klikt, ziet u een verificatiepagina die door VeriSign is gegenereerd met informatie over URL-details, organisatie, de status van het abonnement en SSL-certificaatdetails.

U kunt het VeriSign SSL-certificaat voor deze website hier zien:

Certificaat weergeven

Beveiligde verbindingen gebruiken certificaten om een website te identificeren en uw verbinding te coderen. De codering beschermt de verbinding tegen hackers en oplichters. Als een website vertrouwelijke gegevens moet verzamelen of online transacties verwerkt, is een SSL-certificaat een verplichte vereiste.

U kunt als volgt controleren of een verbinding met een website beveiligd is:

• Controleer of het adres van de website met HTTPS begint

• Controleer of de adresbalk van uw browser een hangslotje heeft

• Bekijk het SSL-certificaat van de website

• Controleer of het VeriSign Secured Seal op de webpagina wordt weergegeven

Als het certificaat alleen het adres van de website weergeeft, controleert u of dit het adres is dat u wilde bezoeken. Frauduleuze en phishing-websites gebruiken vaak gelijksoortige namen van websites om nietsvermoedende gebruikers te doen geloven dat ze een vertrouwde website bezoeken.

Wanneer u op het hangslotje op uw adresbalk klikt en Certificaten weergeven selecteert, kunt u de volgende details van het SSL-certificaat bekijken:

Certificaatgegevens

Verifieer de SSL-certificaatgegevens.

Uitgegeven aan

Verifieer de naam van de website waaraan het certificaat is uitgegeven.

Het certificaat moet zijn uitgegeven aan identiysafe.norton.com.

Uitgegeven door

Verifieer dat de uitgever van het SSL-certificaat VeriSign, Inc is.

Geldig vanaf

Verifieer de abonnementsstatus van het VeriSign SSL-certificaat.

De certificaatgegevens bekijken in Internet Explorer

1. Klik op het hangslotje dat rechts naast de adresbalk wordt weergegeven.

2. Klik vervolgens op Certificaten weergeven in het menu dat nu verschijnt.

3. U kunt de certificaatgegevens bekijken op het tabblad Algemeen van het venster Certificaatviewer.

Het certificaat bekijken via Chrome

1. Klik op het hangslotje dat links naast de adresbalk wordt weergegeven.

2. Klik vervolgens op Certificaatgegevens in het menu dat nu verschijnt.

3. U kunt de certificaatgegevens bekijken op het tabblad Algemeen van het venster Certificaatviewer.

Het certificaat bekijken via Firefox

1. Klik op het hangslotje dat links naast de adresbalk wordt weergegeven.

2. Klik vervolgens op Meer informatie in het menu dat nu verschijnt.

3. Klik vervolgens op Certificaat weergeven in het venster dat nu verschijnt.

4. U kunt de certificaatgegevens bekijken op het tabblad Algemeen van het venster Certificaatviewer.

Norton Identity Safe-cloudsafe

Norton Identity Safe-cloudsafe openen

Norton Identity Safe

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.