Andere Norton-producten openen

Via de pictogrammen onder in de Norton Password Manager-webpagina kunt u het volgende openen en gebruiken:

Norton One

Norton One beveiligt al uw apparaten en beschermt uw persoonlijke gegevens. Met Norton One kunt u uw apparaten beschermen door Norton-beveiligingsproducten te installeren.

U kunt de beveiligingsstatus van al uw apparaten bekijken en beveiligingsproblemen oplossen via de website van Norton One vanaf elke locatie over de hele wereld. Met Norton One kunt u alle apparaten en Norton-producten vanaf één plaats beheren.

Norton-account

Norton-account beheert uw Norton-producten en -services via eenvoudig beheer van uw Norton-abonnementen op één locatie.

Norton Online Family

Norton Online Family bewaakt en beheert de internetactiviteiten van uw kinderen en hun computergebruik.

Norton Online Backup

Norton Online Backup biedt een veilige en gebruiksvriendelijke online back-upoplossing die uw belangrijke gegevens tegen systeemcrashes, onbedoelde verwijdering, virusinfecties en andere rampen beschermt.

Norton Management

Met Norton Management kunt u uw Norton-producten en Norton-productsleutels vanaf één locatie beheren. U kunt uw apparaten, zoals pc's en laptops, aan Norton Management toevoegen, en uw Norton-producten op afstand op het apparaat installeren en beheren.

Norton Anti-Theft

Met Norton Anti-Theft kunt u snel uw laptop, Macbook, tablet of smartphone vergrendelen en terugvinden. De kostbare informatie op uw apparaat wordt beschermd als uw apparaat wordt gestolen of verloren raakt.

Norton Mobile Security

Norton Mobile Security beschermt uw mobiele apparaat tegen verlies, diefstal en malware.

Norton Safe Web

Norton Safe Web controleert of een website veilig is en zorgt ervoor dat u veilig kunt zoeken op internet.

Als u het wachtwoord van uw Norton-account bent vergeten, kunt u een tijdelijk wachtwoord aanvragen door op de link Wachtwoord vergeten te klikken op de aanmeldingspagina van Norton-account. U moet hier uw e-mailadres opgeven. Voer het e-mailadres in dat u heeft opgegeven toen u uw Norton-account aanmaakte. Symantec stuurt een tijdelijk wachtwoord naar uw e-mailadres. Dit wachtwoord is een beperkte tijd geldig. U moet uw wachtwoord opnieuw instellen nadat u zich bij uw Norton-account heeft aangemeld.

Gerelateerde oplossingen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v63592869_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 02/08/2018