Scannen van expresberichten

Als u Scannen van Expresberichten aanzet, scant Norton 360 Online de bestanden die u ontvangt via programma's voor expresberichten. Deze scan beveiligt uw computer tegen virussen en andere beveiligingsbedreigingen. U kunt zelf instellen via welke ondersteunde programma's voor expresberichten u bestanden ontvangt.

Voor een hoger beveiligingsniveau is het raadzaam om Scannen van expresberichten altijd aan te laten staan.

Voor totale beveiliging configureert u alle programma's voor expresberichten die u installeert nadat u Norton 360 Online hebt geïnstalleerd.

Instellingen voor scans en risico's

Uw computer veilig houden

Wat te doen wanneer een beveiligingsrisico wordt gevonden

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6358839_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 17/10/2011