Aanmeldingen

Met de functie Aanmeldingen op de hoofdpagina van Norton Password Manager kunt u alle aanmeldingen opslaan en beheren die u gebruikt wanneer u online winkelt. Aanmeldingen bevatten bijvoorbeeld persoonlijke gegevens zoals uw gegevens voor e-mailaanmelding en internetbankieren.

Norton Password Manager geeft u de mogelijkheid om uw aanmeldingen te bewaren wanneer u uw aanmeldingsgegevens op een website invult. U kunt deze optie gebruiken om uw aanmeldingsgegevens direct in Norton Password Manager op te slaan. U kunt Password Manager ook toestaan om alle aanmeldingsgegevens die u op de websites invoert, automatisch op te slaan.

Nadat een aanmelding door Password Manager is opgeslagen, worden de aanmeldingsgegevens automatisch ingevuld wanneer u de website de volgende keer bezoekt. Hiervoor moet u de optie Automatisch invullen onder Beveiliging in het venster Aanmeldingen hebben gekozen. Als u meerdere aanmeldingen voor dezelfde website heeft opgeslagen, kunt u met Password Manager een specifieke aanmelding voor de website kiezen. In dit geval wordt de laatst opgeslagen aanmelding gebruikt tijdens het automatisch invullen. Als u zich wilt aanmelden met een andere aanmelding, kiest u de aanmelding die u wilt gebruiken op de informatiebalk.

U kunt de volgende opties in het venster Aanmeldingen gebruiken:

Titel

Hiermee wordt de naam weergegeven van de aanmelding die u heeft opgeslagen.

Aanmeldings-URL

Hiermee wordt de URL van uw opgeslagen aanmelding weergegeven.

Aangepast op

Hiermee worden de datum en tijd weergegeven wanneer u deze aanmelding het laatst heeft gewijzigd.

Norton Password Manager werkt de datum en tijd ook bij wanneer u uw aanmeldingen bewerkt via de Norton-werkbalk.

Met deze optie wordt de datum in de indeling MM/DD/JJJJ en de tijd in de indeling UU:MM weergegeven. Brengt u bijvoorbeeld wijzigingen aan op 8 juni 2009 om 15:00, dan worden met deze optie de datum en tijd als 08-06-2009 15:00 weergegeven.

Gebruikersnaam

Hiermee wordt de gebruikersnaam weergegeven van de aanmelding die u heeft opgeslagen.

Wachtwoord

Hiermee wordt het wachtwoord weergegeven van de aanmelding die u heeft opgeslagen. U kunt uitvinden hoe veilig of sterk uw wachtwoord is in real time. De veiligheid van uw wachtwoord wordt met een van de volgende statussen aangegeven:

• Rood

Geeft een zwak wachtwoord aan dat gemakkelijk te raden of kraken is.

• Oranje

Geeft aan dat uw wachtwoord niet aan de minimumvereisten voldoet en niet veilig is.

• Groen

Geeft een veilig en sterk wachtwoord aan.

Labels

Hiermee wordt de categorie weergegeven die u heeft ingevoerd bij het maken van de aanmeldingen.

Safewachtwoord vereist

Hiermee wordt om uw safewachtwoord gevraagd voordat u zich op een website aanmeldt. U dient deze optie te gebruiken om uw aanmeldingen veiliger te maken.

Automatisch invullen

Hiermee worden de aanmeldingsgegevens voor websites die u bezoekt automatisch ingevuld.

Automatisch verzenden

Hiermee wordt u automatisch bij de website aangemeld.

U kunt het pijltje bij elke aanmeldingsrij gebruiken om u snel op de website aan te melden. Als u meerdere aanmeldingen voor dezelfde website heeft opgeslagen, kunt u met Password Manager een specifieke aanmelding voor de website kiezen. U kunt ook de te gebruiken aanmeldingen voor een website kiezen via de optie SAFE IS OPEN op de Norton-werkbalk.

Als uw safe is gesloten wanneer u naar een website gaat waarbij u zich moet aanmelden, opent Norton Password Manager automatisch de Informatiebalk. Op de Informatiebalk kunt u het wachtwoord van uw safe invoeren en vervolgens de aanmelding kiezen om op de website te gebruiken.

De Informatiebalk wordt alleen weergegeven als u op een veld klikt op een website waarvoor uw aanmeldingsgegevens zijn vereist.

U kunt de sorteeroptie gebruiken om de aanmeldingen te rangschikken op naam, bewerkingsdatum en datum van gebruik. U kunt ook zoeken naar aanmeldingen die in uw safe zijn opgeslagen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v63577321_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 02/08/2018