Portemonnee

Met de functie Portemonnee in Identity Safe kunt u een portemonnee met uw financiële gegevens maken, zoals uw kaartgegevens, bankrekeninggegevens en betalingsgegevens. U kunt de portemonnee gebruiken om het volgende te doen:

• Creditcard- of bankgegevens automatisch invullen wanneer u online transacties uitvoert.

• Kaartgegevens kiezen voor gebruik met websites.

• Uw financiële gegevens beveiligen wanneer u online bent.

Op deze manier beveiligt Identity Safe u tegen keyloggers die uw identiteit stelen en misbruiken. Websites van banken en andere websites voor e-commerce hebben formulieren met velden voor creditcards of andere financiële gegevens. Wanneer u op deze websites op een veld klikt, opent Norton Identity Safe de informatiebalk, die u toestemming vraagt om het formulier automatisch in te vullen. Op de informatiebalk kunt u de betaling kiezen die u wilt gebruiken. Vervolgens klikt u op Invullen. Als u de informatiebalk niet meer op het online formulier wilt zien, klikt u op Niet vragen. U kunt de informatiebalk op elk moment openen door op SAFE IS OPEN > OPTIES > Informatiebalk voor deze site weergeven te klikken.

U kunt ook het pictogram Invulassistent openen in het menu SAFE IS OPEN gebruiken om de opgeslagen betalingen weer te geven. U kunt vervolgens een betaling selecteren en de gegevens naar het formulier verslepen.

U kunt de sorteeroptie gebruiken om de betalingen te rangschikken op naam, bewerkingsdatum en datum van gebruik. U kunt ook zoeken naar betalingen die in uw safe zijn opgeslagen.

Bovendien hebben portemonnees de volgende functies:

• Hiermee kunt u de financiële gegevens beschermen door nog een laag beveiliging toe te voegen.

• De webpagina's met formulieren herkennen en onmiddellijk een pop-upvenster weergeven met de lijst met kaarten.

• Een snel overzicht bieden van alle kaarten en bankrekeningen die niet met een wachtwoord zijn beveiligd. Identity Safe biedt aanvullende beveiliging voor uw portemonnee die met een wachtwoord is beveiligd door het overzicht van de portemonnee niet weer te geven.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v63577288_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 02/03/2016